SUPERSCHLAGET

26 - 28 NOVEMEBER 2020

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alla gyckelälskande studenter, gör er redo! Det är dags att sätta på era finaste kläder och sjunga upp inför Schlaget 2020! När vardagen inte längre ser ut som den vi brukar vill vi presentera något alldeles extra för er, nämligen SUPERSCHLAGET!
Alla vill vara en hjälte, och i SCHLAGETTÄVLINGEN är du din egen hjälte! Årets upplaga riktar sig mot alla hjältar där ute, så leta rätt på manteln och gör er barndomsfantasi sann. Speciellt i rådande situation är det extra viktigt att ta hand om varandra och vara en vardagshjälte.
 
Schlaget 2020 kommer inte kunna bli av som tänkt, men vi vill fortfarande se till att denna storschlagna helg inte försvinner från campus yta. Vi kommer självklart följa FHM:s råd i allt vi gör. Eftersom rådande restriktioner är satta till 19/11, med stor chans till förlängning, planerar vi för ett digitaliserat Schlaget.
 
Vad är det då som kommer hända innan själva Schlaget-dagen?
Håll utkik på våra sociala medier för uppdateringar, tävlingar och massa underhållning. 13 taggade superhjälte-4-Verkerister kommer även förgylla de två kommande november-veckorna…
 
Schemat för SCHLAGET-lördagen?
Tävlingen kommer traditionsenligt gå att följa hemifrån via livestream. Det kommer vara ett fullspäckat schema med exklusiva intervjuer, uppträdanden och framförallt bra gyckel. När alla lag har presenterat sina bidrag kommer publiken att rösta på sitt favoritbidrag. Röstningen kommer gå till genom att publiken röstar hemifrån. Där bidraget med flest röster koras till vinnare av Schlaget 2020.
Vi delar även ut priser för bäst hud, tema och gyckel. Detta sköts av en STORSCHLAGEN jury. Mer info om streamen kommer läggas upp i eventet, så håll utkik där!

SUPERFILMEN 2020

LAGSCHLÄPPSVIDEON TILL SCHLAGET 2020

 

Har ni har några frågor, vänd er jättegärna till vår Schlagetansvarige på schlaget@4verkeriet.se.

Och kom ihåg: TAGGA SCHLAGET, SCHLAGET IS COMING