4V 17/18

4-Verkeriet är MatNat:s fantastiska, och rent av explosiva festeri. Det är vi i 4V som gör MatNat-studentens tid på Universitetet både festligare och roligare. Vi är lätta att identifiera iklädda våra vinröda hängslen, randiga flugor, frackar och blågula skor. Vi är tolv glada, taggade och härliga festerister som springer omkring lite överallt på campus. Vad inte rädd för att ta tag i oss om du har några funderingar, vi svarar glatt på alla frågor!

Vi anordnar under årets gång diverse olika evenemang för MatNat-sektionens medlemmar, men också två större festtillfällen för studenter från universitetets alla utbildningar. I slutet av november anordnar vi Linköpings största gyckeltävling, och i samband med den även två stora studentfester på kårhuset Kårallen. Det är det fantastiska Schlaget.

Vi anordnar också läsårets allra första kravall tillsammans med festeriet PiLS och som i år går under temat On the Locks.

Och kom alltid ihåg, SCHLAGET IS COMING

ebba_redigeradoliwer_redigeradelise_redigeradlisa_redigeraddan_redigeradviktor_redigeradjasse_redigeradjonte_redigeradniklas_redigeradamelia_redigeradangelica_redigeradmax_redigerad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>