Lagsläpp till Schlaget

Hej alla underbara vänner! Hoppas att ni är taggade på On The Rocks nu på lördag den 12e september!
Vi i 4-verkeriet vill passa på att dela med oss av lite nyheter angående vår nästa fest!

Nu när höstterminen äntligen har tagit fart på riktigt innebär det att SCHLAGET närmar sig med stormsteg! SCHLAGET är en av Sveriges största gyckeltävlingar som vi i 4-verkeriet anordnar den 19-21 november!

Gyckel är en av de äldsta traditionerna på LiU och är också väldigt uppskattat både på och utanför universitetet. Är DU och dina vänner en del av Linköpings gyckel-elit? Är er största dröm att stå på scen inför hundratals personer och visa vad ni går för? Är det ni som kommer vinna publikens hjärtan? Anmäl er då till årets upplaga av SCHLAGET redan nu på onsdag den 9e september!

Tävlingen går till så att lagen framför ett gyckel-medley på ca 5 minuter och publiken röstar fram det vinnande laget i de olika kategorierna. Ett lag kan bestå av hur många eller hur få personer som helst. Det finns alltså inget min/max-antal.

Kategorierna är:

  • Bästa framträdande
  • Bästa hud
  • Bästa tema (att framförandet och texten har ett genomgående tema)

Lagsläppet kommer att hållas i Colosseum på campus Valla kl 12:00-13:15 den 9e september.

Priset för anmälan är 200 kr, vilket kommer att vara en delbetalning av lagpaketet där fulsittning, kravall, festlig fredag, tävling, finsittning och efterschläpp ingår!
Betalning görs på plats med kontanter, överföring till vårt plusgiro eller swish.

Har du och dina vänner några funderingar eller frågor är ni välkomna att kontakta vår Schlagetansvarige via mail: Schlaget@4verkeriet.se, på facebook @viktorblückert eller helt enkelt bara rycka tag i honom på campus! Och kom ihåg, INGA FRÅGOR ÄR FÖR DUMMMA!

– We’ll make you a SCHLAGET you can’t refuse

Posted on: 2015/09/08, by : Lisen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>