Month: May 2014

Bilder från Vårpicknicken

Här kommer några bilder från vårt första evenemang – Vårpicknicken! Vår väderansvarige hade soldansat väl, för vi fick ett lysande väder dagen till ära. Vi är i helhet nöjda över evenemanget och hoppas alla hade lika kul som vi hade. Nu taggar vi till inför OtR & Schlaget!

4V 14/15 presenterar: Vårpicknicken 2014!

Våren kom med stormsteg och vi i 4-Verkeriet 14/15 växte upp från små bebisar till fullvuxna festerister i ett fantastiskt skifte. Vi tackar våra föräldrar för allt och lovar att vi kommer göra allt i vår makt för att göra dem stolta!

Våren kom även med andra fina presenter…planer inför vårt allra första evenemang – Vårpicknicken 2014! Onsdagen den 21 maj kl. 17:00 samlas vi vid Vallamassivet för att hänga med alla kära MatNat-are. Det kommer grillas, gycklas, häfvas öl (medtag egen häfvöl!), och mysas galet i vårvärmen. Vi planerar även att köra några tuffa, nostalgiska rundor Catch the Flag.

Biljettsläppet sker onsdagen 14 maj mellan kl. 12:00-14:00 i Cellen. Priset ligger på 40 kronor och då ingår det mat, obegränsade mängder saft från vår saftbuffé samt ett fabulöst umgänge.

Glöm inte heller att våra kära vänner i GudFadderiet kommer förbi och avslöjar en väldigt speciell hemlighet under kvällen…och det vill man inte missa!

Här är vår fina promotionvideo som förhoppningsvis får alla att hamna i rätt stämning. Hoppas vi ses. Tagga Vårpicknicken!

Mer info om Vårpicknicken går att finna här. Eventet uppdateras löpande.