Month: April 2014

4-Verkeriet har fått tomtebloss!

Det var en klar natt och stjärnorna lyste som aldrig förr. 4-Verkeriet låg med sina tjocka magar och skådade ut i det oändliga. Helt plötsligt hördes ett stort SPRAK och vips så flög det ut ett litet tomtebloss ur Chefen (Kåda). Kåda hoppade av glädje och pussade på sin lilla bebis, som han sedan namngav till Oscar Sandén.

Alla 4-verkerister var så spända och tänkte “nu händer det!”. Alla undrade även vems tur det var att spraka den här gången. Kassören Junior kände att någonting bultade inne i hans mage. “Tänt var det här!” ropade Junior och med ett SPRAK flög ett litet tomtebloss ut ur honom. Junior hade länge funderat ut ett namn till sin bebis, namnet som hade legat på topp var Hassan, Hassan med kassan. Men nu fick Junior tänka om, det lilla tomtebloss som kommit ut var ju en liten flicka! Han behövde dock inte tänka så länge innan han hissade sitt lilla tomtebloss upp i luften och ropade “Inger-Marie, ditt namn är Inger-Marie Wohlfarth!”

Det tog inte lång tid innan alla andra 4-Verkerister kände hur det bultade till i deras magar och rätt som det var sken himlen upp av ytterligare nio små tomtebloss:

Schlaget döpte sin bebis till Elsa Reuterswärd.

Intendenten döpte sin bebis till Isak Mikkola.

Öl & bar döpte sin bebis till Isabelle Norström.

Sittning & spons döpte sin bebis till Isabella Månsson.

Ljud & ljud döpte sin bebis till Niclas Bergqvist.

Tryck & PR fick namnet Linn Kim.

Transport & gückel fick namnet Johan “Åke” Nilsson.

Mat döpte sin bebis till Robert Lagerqvist.

Sist och minst döpte personal och spons sin bebis till Amanda Lunden.

Tillsammans lyste dessa små tomtebloss det starkaste sken som 4-Verkeristerna skådat. Välkommen till världen.