Month: March 2014

WOW!

Hej Hopp gummi….!

Äntligen fungerar vår hemsida. Som ni märkt har den legat nere ett antal månader nu. Men nu så!
Vad har hänt under denna tid? Jo, tacoröjet har hänt, förschlaget har hänt, Schlaget har hänt, julmyset har hänt, semmelfrossan har hänt och nu alldeles strax händer även Bad Taste!

Vi har även hunnit bli gravida! Vi har till och med hunnit med förlossning… och nu undrar ni säkert hur våra fantastiska gudagåvor ser ut!? Vi säger bara… Bad Taste.

Och bara därför undrar ni säkert massor om Bad Taste.

Till denna temasittning får du klä och bete dig hur du vill (nästan i alla fall). Osmakligt, fult, finfult, fulfint, äckligt. Bad Taste är sittningen då 4V ger varenda MatNat:are chans att visa sitt riktiga jag. Och den som visar sitt riktiga jag allra bäst kommer 4V (som enhällig (och mutbar) domare) utse till kvällens vinnare.

Bad Taste: 28 mars kl. 18:00, Blåmesen
Biljettsläpp: 21 mars kl. 12:15 i P18
Pris alkohol: 250 kr
Pris alkoholfritt: 240 kr

Du kommer även ha möjlighet att förköpa biljett till Goldfever som äger rum samma kväll på Kårallen. Biljetterna till Goldfever köper ni samtidigt som biljetterna till Bad Taste, så missa inte biljettsläppet!

OBS, biljetterna säljs endast vid ett tillfälle. Har du en tenta eller inte kan närvara av annan anledning, hör av dig till chef@4verkeriet.se med ett namn på en person som köar och köper biljett i ditt ställe.