Month: September 2013

Slutet på nolle-p, början på On the Rocks!

Nolle-p börjar lida mot sitt slut…men kul har vi haft! Nu har vi i 4-Verkeriet fått lära känna Nollan lite mer, dessutom fick vi även umgås med basårsnollan!

På PMS i Viagraparken visade chefen hur Nollan ska dra i repet, vilket slutade i strålande resultat då Nollan segrade över festeriet CC i en dragkamp! Jubel och applåder till er! Undra hur det kommer gå i Dra’t i spa’t!?

Inte många hittar i stan om man inte går på en stadsvandring. Därför höll 4-Verkeriet i en station så att det skulle bli lite kul på vägen! Vi testade Nollans kunskaper i musik, såklart, så en Nollan fick gissa på vad de andra Nollan nynnade på för låt, flest rätt vann! Vill ni veta resultat? Allt slutade med att 4V vann!?!?!??

Vad har mer hänt under nolle-p? Jo, vi (Palle och Junior) höll stämningen uppe under G-force! En lunchtävling där lagen skjuter vattenballonger på de andra lagens torn. Men när 4V tävlar blir det inte kast med vattenballonger…snarare kast med liten Ellen…

På lördag är det dags för MatNat:s finsittning som avslutning på nolle-p! Men ingen sorg över det! FÖR, den 14 september slänger vi upp dörrarna till On the Rocks på Kårallen! Årets första STORA kravall = inget du vill missa! Är du inte sugen på att festa loss kan du alltid visa vad du går för bakom kulisserna! Kom och jobba med 4-Verkeriet, PiLS och CC på On the Rocks och utöka dina kunskaper bakom baren, i garderoben m.m. Vid intresse kontaktar ni personal@pilsfesteri.se senast på fredag 6/9. Ange även om du har några allergier. Until then, ROCK ON!